Novinka: Ručně vyrobená váza z čirého českého skla s platinovým lemem a kovovými přízdobami

Novinka: Ručně vyrobená váza z čirého českého skla s platinovým lemem a kovovými přízdobami

12. 10. 2023, 20:58

Jste milovníci skla, platiny a kovu? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Právě jsme do našeho e-shopu zařadili novou ručně vyrobenou vázu          z čirého českého skla s platinovým lemem a kovovými přízdobami. Pokud si ceníte krásy a kvality, pak je tato váza opravdovou lahůdkou,        která potěší vaše oči i duši.

Jde o originální a netradiční dílo českého sklářského umění. Je vyrobena z čirého skla s platinovým lemem, který jí propůjčuje lesk a noblesu. Uvnitř skla jsou kovové přízdoby, které hrají s barvami a světlem. Váza má nevšední prohýbaný tvar, inspirovaný listy květin, který jí dodává grácii a eleganci. Váza je vhodná jak pro zdobení vašeho bytu, tak pro používání na květiny. Je ručně vyrobená v našem ateliéru a originálně značená. Každý kus je jedinečný a liší se  v drobných detailech.

K této váze můžete dokoupit i další produkty v ladícím či jiném barevném barevném provedení, jako jsou mísy, svícny, dámské šperky, pánské doplňky a vánoční ozdoby.

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým, kteří budou nadmíru spokojeni.

odkaz zde

 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).